Christmas Art show '17


Kerstfair: Kunst & Design & Ambachtenvan 20 t/m 24 december 2017 Galerie KuBra presenteert: ’Wintersalon’ van 20 december t/m 20 januari 2018






5 Dagen lang staat de overdekte voetgangerspassage aan het Burgemeester Loeffplein in ‘s- Hertogenbosch in het teken van Kunst, Design en Ambachten in Kerstsfeer! Op woensdag 20 december om 11.00 uur is de feestelijke, officiële opening en toasten we op de toekomst!






De kerstdagen zijn een mooie gelegenheid om de handen ineen te slaan en om de eerste aanzet te geven tot een levendige sociaal/culture invulling van de passage in de oude wijk De Pijp.
Alle initiatieven gelegen aan deze passage; Galerie KuBra, Zeefdrukatelier Kurtface, Het Kunstatelier, Anne van den Heuvel met Galerie Kleurraak en De Pijp-Leer & Ambacht gaan het publiek en de inwoners op een laagdrempelige manier uitdagen, betrekken bij, en bewust laten worden van de kunst van haar eigen regionale kunstenaars en ambachtslieden middels publieksgerichte activiteiten in de panden en kraampjes in de passage. Samen met professionele kunstenaars unieke kunstkerstcadeautjes maken! Ook is de kunstautomaat is aanwezig met ‘Pakje Kunst’. Dit alles wordt omlijst door passende poëzie, muziek, eten en drinken!
In Galerie KuBra gaat ook op woensdag 20 december de ‘Wintersalon’ , een tentoonstelling met 36 Brabantse kunstenaars van start. Tijdens de Kerstfair zijn veel kunstenaars aanwezig en vertellen over hun werk. De expositie loopt tot 20 januari 2018.
In alle panden worden workshops en demonstraties gegeven van zeefdrukken, glasbewerken, boetseren, leerbewerken en schilderen waarbij de bezoekers en zeker ook de kinderen, de mogelijkheid krijgen om ook zelf een eigen kunstwerkje te maken.







Onder leiding van dichter en voordrachtskunstenaar Emiel Bootsma worden in de periode van 20 tot 24 december, ieder dag van 16 tot 17 uur voordrachten en gedichten ten gehore gebracht.
De tijdelijke ruimtes aan het Burgemeester Loeffplein, onderdeel van STOA, winkelcentrum De Arena, gelegen in de passage van parkeergarage Tolbrug, zijn mede mogelijk gemaakt door VOLOP Den Bosch, BNP, Gaphh Leegstandsbeheer en de eigenaar Aberdeen.
De verborgen passage, in de oude wijk ‘De Pijp’, die al jaren leegstond wordt nieuw leven ingeblazen om zo de stad meer aanzien te geven en de leegstand tegen te gaan.
Door de samenwerking van deze partijen, kunstenaars en ambachtslieden houden we de Kunst in Brabant en 's-Hertogenbosch levend en toegankelijk voor iedereen!
De Kerstfair is van 20 t/m 24 december en is geopend van 11 tot 17 uur. De galerie is geopend 20 december t/m 20 januari 2018 van donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur en op afspraak. In de weekenden wordt u ontvangen door één van onze kunstenaars, vrije toegang. U bent van harte welkom!
Galerie KuBra Burgemeester Loeffplein 64 5211 RX ‘s-Hertogenbosch Openingstijden:
Opening woensdag 20 december 11.00 uur Expositie 20 december t/m 20 januari 2018
donderdag t/m zondag van 13 tot 17 uur
Op afspraak
Website
www.stichtingkubra.nl / www.brabantsekunstenaars.exto.nl
E-mail info@stichtingkubra.nl / Telefoon 06-38895119/ Wilma de Turck Kerstfair 20 t/m 24 december 2017 van 11 tot 17 uur 

Comments

Popular posts from this blog

Online Art Market?

Winston Churchill Made Paintings

Data reinforce "the valley road is not necessary."