Warme Winter - Pierre

Pierre van Dijk
Expositie Galerie KuBra presenteert: ‘Warme Winter’


Exhibition from 28-12-18 to 03-02-'19 I am personally present at; Sunday, December 30-'18, Saturday, January 19-'19 and on Sunday, January 27-'19. and by appointment. email; pierre@artpierre.com.


4 Kunstenaars uit Brabant,
Pierre van Dijk, Anja van Schijndel, Geke Wijers en Franca Schuurmans laten de warmte van de winter zien en voelen middels impressionistische olieverfschilderijen, verrassende objecten van staal, hout en kunststof, acryl schilderijen met bomen in een verstild winterlandschap en keramische statige beelden.
In Galerie KuBra, gelegen aan het Burgemeester Loeffplein 64 in ’s-Hertogenbosch Nederland, gaat op 28 december om 16.00 uur de nieuwe expositie ‘Warme Winter’ van start met een feestelijke vernissage en Einde jaars borrel.

De Kunstenaars

Pierre van Dijk toont een selectie van impressionistische olieverfschilderijen. Met een beperkt kleuren pallet wordt het licht vastgelegd. Het vastleggen en werken met licht is van alle tijden en is en blijft een onuitputtelijke inspiratiebron.  

Anja van Schijndel combineert in haar objecten diverse stijlen en technieken. Door het anders kijken naar de natuur, maar ook naar alledaagse voorwerpen en materialen, wordt ze uitgedaagd. Er ontstaan nieuwe inzichten, zoals vervreemding en verwondering. Verbazing, verrassing en nieuwsgierigheid zijn de bouwstenen van haar inspiratie.

Geke Wijers heeft de kracht van bomen en vooral knotwilgen in een verstild winterlandschap in acrylverf op doek vastgelegd. Het is overduidelijk dat zij zich laat leiden door de indrukken die zij in de natuur opdoet. Het is haar emotie van beleving. Ze voert je mee in haar betovering voor de natuur.

Franca Schuurmans is gefascineerd door de trotse houding van Afrikaanse vrouwen en legt deze vast in haar keramische beelden.
Comments

Popular posts from this blog

Broken mirrors cost community 50 million.

"UNESCO - BIOSPHERE" < Mismanagement >

" THIS NATURE WILL SOON BECOME THE PAST. !!! "